0,00 RON
0

Cosul meu

produs - 0,00 RON

Orz verde

Orz verde gasesti in gama noastra de superalimente, iar daca nu stiai, este momentul sa descoperi acum beneficiile acestuia. Fie ca alegi orz verde pulbere sau comprimate, avantajele consumului acestui aliment sunt numeroase. In primul rand, iti asigura un plus de sanatate -f iind foarte bogat in fibre, vitamine si minerale - iar aceasta inseamna ca orzul verde reprezinta o sursa de energie de care ai nevoie.

Alte beneficii majore pe care trebuie sa le stii despre orzul verde sunt - echilibrarea nivelul ph-ului, protejarea organismului impotriva radicalilor liberi, detoxifierea, cresterea imunitatii si imbunatatirea proceselor cognitive. De asemenea, orzul verde pulbere sau extractul de orz verde regleaza apetitul si asigura incetinirea proceselor de degradare a celulelor. Comanda acum orz verde pulbere sau orz verde comprimate de la Biosano si ofera-i organismului tau aportul de vitamine si minerale de care are nevoie.

Disclaimer

* Biosano.ro nu sustine existența alimentelor minune. Produsele prezentate pe site sunt eficiente doar atunci când sunt integrate într-un stil  de viață sănătos. Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată. Rețineți că doar un stil de viață sănătos și o dietă echilibrată asigură buna funcționare a organismului și vă ajută să vă mențineți în formă.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.
Toate informațiile prezentate pe site au rol informativ. Înainte de a achiziționa suplimente alimentare, sfătuiți-vă cu medicul dumneavoastră. Informațiile de pe site nu pot înlocui prescripția medicală sau sfaturile medicului sau a terapeutului.