Daca va intrebati ce reteta cu taitei din konjac sa incercati, atunci cea cu taitei picanti si vita este fix ce aveti nevoie. Compusa din doar 10 ingrediente, cu un total de 310 calorii, reteta rapita cu taiteii si vita va fi gata de servire in nu mai mult, nici mai putin de 30 de minute.
Preparatele cu taitei sunt printre cele mai usoare si delicioase retete. Pe langa asta, taiteii sunt foarte bogati in proteine si contin putine calorii, astfel ca sunt o alegere perfecta atunci cand urmam o dieta stricta sau avem un regim alimentar mai pretentios.
in reteta de astazi vom folosi taiteii BIO thai din Konjac – fara gluten, zahar sau grau, dar bogati in fibre. Consumati individual au un gust neutru, dar, impreuna cu ingrediente sanatoase, taiteii absorb aroma astfel incat sa va bucurati de o mancare sanatoasa si delicioasa.
Pe langa taitei, vom mai avea nevoie de:
- ulei de masline, cca 2 linguri,
- 1/4 ceapa taiata in fasii subtiri,
- carne de vita taiata in fasii subtiri,
- 1/2 ardei iute jalapeno taiati felii,
- sare dupa gust,
- 1 lingura fulgi de ardei rosu,
- 2 linguri sos de stridii thai Pride,
- 1 lingura de usturoi tocat sau usturoi granulat de la Sonnentor si
- 1/2 lingurita piper negru macinat de la Vivio.
Mod de preparare:
Pasul 1: incalziti uleiul la foc mediu-mare intr-o tigaie incapatoare, apoi adaugati ceapa si amestecati pana cand devine translucida. Adaugati fasiile de carne de vita si feliile de ardei jalapenos, dupa care amestecati.
Pasul 2: Pregatiti sosul amestecand intr-un castron mic fulgii de ardei rosu cu sosul de stridii, usturoiul tocat si piperul negru. Omogenizati ingredientele si apoi adaugati sosul in tigaie si amestecati bine pentru a se intrepatrunde aromele.
Pasul 3: Cand considerati ca vita este gata, adaugati taiteii pregatiti conform instructiunilor de pe ambalaj si amestecati bine sosul cu taiteii pentru a obtine aromele potrivite.
Pofta buna!