0,00 RON
0

Cosul meu

produs - 0,00 RON
Transport gratuit in toata tara pentru comenzile mai mari de 199 de lei de lei prin curier rapid
Transport gratuit la comenzile mai mari de 199 lei

 

 

 

 

Transport gratuit la comenzile mai mari de 199 de lei

Transportul este gratuit în toată țara, indiferent de localitate.

 Livrare rapida

               1. Livrare prin curier rapid

Transportul coletelor este asigurat în țară de firma de curierat rapid UrgentCargus, DPD sau Prioripost. Coletele se livrează în intervalul orar 9 – 17, de luni până vineri.

Comenzile de minim 199 lei beneficiază de transport gratuit.  

 Pentru comenzile mai mici de 199 lei se percepe o taxă de transport de 12.9 lei.

      

Comenzile efectuate în cursul săptămânii sunt livrate în 24 – 48 de ore de la confirmarea telefonică, iar cele efectuate sâmbăta sau duminca vor fi expediate în cursul zilei de luni.

Dacă ați optat pentru varianta ramburs de plată a coletului, curierul trebuie să vă dea o chitanță care să ateste suma plătită.

În cazul în care coletul este rupt, desigilat, ud, tăiat, etc. refuzați comanda și contactați-ne cât de curând. BioSano.ro nu expediază colete deteriorate.

 

               2. Ridicarea comenzii de la sediu

Aveți posibilitatea să ridicați comanda direct de la sediul SC Ropartner SRL din strada Gara Veche nr. 8G, Piatra-Neamț, județul Neamț, România, în intervalul orar 9 – 17, de luni până vineri, doar pentru plata în avans prin transfer bancar.

                       IMPORTANT!

 Ca masură restrictivă pentru clienții ce nu ridică produsele comandate, ne rezervăm dreptul de a nu mai expedia noi comenzi fără ca plata acestora să fie efectuată integral în avans prin transfer bancar.

cumparaturi sigure ambalaje sigure