Tinctura de valeriana 50ml Hofigal

  SKU
  tinctura-valeriana-hofigal

  Producator: Hofigal | Pretul include TVA | Cod: tinctura-valeriana-hofigal

  Stoc limitat
  10,20 RON

  Promotie valabila pana la 06 Apr, 2023 in limita stocului disponibil.

  Comanda telefonic (Luni-Vineri: 08:00-16:30)

  0742.325.909 0770.226.377

  TRANSPORT GRATUIT pentru comenzile peste 69 lei!
  Pentru comenzile sub 69 lei, transportul costă doar 14.9 lei

  Cumpără produse de minim 150 de lei și primești
  Arahide 50g CADOU!

  Comenzile peste 250 lei primesc automat și o pungă de
  Migdale 90g!

  Detalii

  Ingrediente: rădăcină de Valeriană (Valeriana officinalis) 20 g şi alcool etilic 70% v/v pentru 100 g soluţie.

   

  Proporietăți:

  ✔ facilitează restabilirea funcţiilor fiziologice şi a stării de sănătate, prin instalarea unei stări de linişte şi calm, inducerea unui somn liniştit şi odihnitor (când există dificultatea de a adormi);

  ✔ ajută la diminuarea stărilor de nelinişte, nervozitate, iritabilitate şi agitaţie psiho-motorie, în tulburări ale ciclului menstrual;

  ✔ intervine favorabil în tulburări cardiace pe fond nervos, tulburări digestive pe bază de stres sau stări emotive, favorizează reglarea tonusului muscular şi contribuie la normalizarea tensiunii arteriale;

  ✔ are influenţă pozitivă în vărsături datorate emoţiilor puternice sau a fricii şi înlăturarea disconfortului abdominal cauzat de contracţiile gastrice sau intestinale spasmodice, relaxarea musculaturii;

  ✔ în mod tradiţional se foloseşte pentru atenuarea stărilor de agitaţie şi nervozitate la adulţi şi copii, cu efect benefic în tulburări minore ale somnului şi în stări spastice, asigura starea generală de bine.

   

  Produsul este bine tolerat, fără contraindicaţii semnalate până acum la dozele şi ritmul de administrare recomandate.

  Nu produce dependenţă şi nu creează somnolenţă, stări de ameţeală la trezirea din somn.

  Nu se recomandă în sarcină, perioada de alăptare, la persoane cu hipersensibilitate la valeriană, copii până la 12 ani.

  Trebuie evitată administrarea concomitent cu alte preparate cu efect sedativ sau hipnotic, pentru că valeriana poate potenta efectul unor preparate care deprimă sistemul nervos

   

  Se va evita administrarea înainte de conducerea unui vehicul şi la persoane a căror profesie impune performante psiho-motorii riguroase.

  Nu se recomandă administrarea produsului în asociere cu consumul de alcool.

  La apariţia unor efecte nedorite se întrerupe administrarea produsului şi se recomandă consultarea medicului său farmacistului.

   

  Instrucţiuni de utilizare:

  - câte 10 picături diluate în 50 ml apă, de 3 ori pe zi, după mese sau la recomandarea specialistului.

  În tulburări minore ale somnului câte 15 - 20 picături diluate în 50 ml apă, administrate cu o jumătate de oră înainte de culcare (administrarea poate fi precedată de încă o doză similară în cursul serii în tulburări severe ale somnului).

  După diluare, concentraţia de alcool scade la un nivel de concentraţie homeopatică şi nu comportă contraindicaţii legate de toxicitatea acestuia.

  Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos.

   

  Prezentare: flacon de sticlă brună de 50 ml prevăzut cu sistem de închidere şi aplicator pentru picurare.

  Condiţii de păstrare:

  A se păstra la temperatura camerei (15-25°C), ferit de umiditate şi lumină, în ambalajul original!

  A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic!

  A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj !

  A nu se lasă la îndemâna şi vederea copiilor mici!

  Recenzii

  Scrieti propria recenzie
  Recenzati:Tinctura de valeriana 50ml Hofigal

  Disclaimer

  *Oferte valabile în limita stocului disponibil!
  * Biosano.ro nu susține existența alimentelor minune. Produsele prezentate pe site sunt eficiente doar atunci când sunt integrate într-un stil de viață sănătos, iar suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată. Mai mult ...
  * Rețineți că doar un stil de viață sănătos și o dietă echilibrată asigură buna funcționare a organismului și vă va ajuta să vă mențineți în formă.
  * De asemenea, toate informațiile din site sunt publicate cu rol informativ și nu trebuie să înlocuiască sfaturile, prescripțiile medicului sau a specialistului în nutriție. De aceea, înainte de a achiziționa suplimente alimentare, sfătuiți-vă cu medicul dumneavoastră.
  * Țineți cont că suntem diferiți, iar efectele unui produs, pot varia de la o persoană la alta în funcție de stilul de viață, metabolism, stare de sănătate, vârstă și alți factori.
  * Vă încurajăm să trăiți sănătos, să adoptați un stil de viață armonios, cu o dietă bogată în fructe și legume proaspete, cu activitate fizică și atitudine pozitivă. Cu siguranță rezultatele eforturilor dumneavostră de menținere a sănătății vor da roade.

  Sus
  Contact