Ulei de peste pentru copii 60 cp moi Hofigal

  SKU
  ulei-de-peste-pentru-copii-60-cps-moi-hofigal

  Producator: Hofigal | Pretul include TVA | Cod: ulei-de-peste-pentru-copii-60-cps-moi-hofigal

  In stoc
  13,90 RON

  Promotie valabila pana la 14 Jun, 2023 in limita stocului disponibil.

  Comanda telefonic (Luni-Vineri: 08:00-16:30)

  0742.325.909 0770.226.377

  TRANSPORT GRATUIT pentru comenzile peste 69 lei!
  Pentru comenzile sub 69 lei, transportul costă doar 14.9 lei

  Cumpără produse de minim 150 de lei și primești
  Arahide 50g CADOU!

  Comenzile peste 250 lei primesc automat și o pungă de
  Migdale 90g!

  Detalii

  Uleiul de pește este un supliment alimentar ce se absoarbe ușor în organism. Conține acizi grași esențiali Omega, lipide esențiale care se găsesc din abundență în creier (cca. 60%) și fac parte integrantă din membranele celulare și membranele neuronale.

  Acizii grași esențiali Omega sunt utili pentru completarea și normalizarea dietelor dezechilibrate la adulți și în mod special la copii, sunt obținuți exclusiv prin aport alimentar, deoarece organismul nu-i poate sintetiza pentru alimentarea necesarului de lipide cerebrale.

   

  Acizii Omega transformați în eicosanoizi (molecule semnalizatoare puternice pentru sistemul imun, cu rol crucial pentru dezvoltarea creierului și transmiterea eficientă a impulsurilor nervoase) refac structura normală a membranelor celulare (dublu strat lipoproteic), restabilesc mobilitatea și funcționalitatea receptorilor de membrană și a canalelor ionice.

  Cercetări științifice recente susțin că factorul Omega-3 constituie o dietă revoluționară pentru sănătatea creierului și arma eficientă împotriva starilor depresive.

  Ingrediente: capsulă: ulei de pește și capsulă (gelatină, glicerină, apă purificată).

  Uleiul de pește, sursa directă de acizi grași esențiali, „hrănește creierul și îl menține funcțional până la adânci batrâneți”.

  Administrat în mod corespunzator „contribuie la funcționarea optimă a fiecarei celule a corpului uman” (M. Stengler)

  Acizii grași esențiali Omega-3 și Omega-6 salvează vieți” - A.L. Stoll

   

  ✔ stimulează metabolismul și activitatea funcțională a sistemului nervos, are rol de refacere și protecție a membranelor celulare și a invelișului fibrelor nervoase, inclusiv la nivelul creierului (copii, adulți, vârstnici);

  ✔  îmbunătățește și întreține memoria la toate vârstele, restabilește echilibrul emoțional;

  ✔  susține sănătatea sistemului cardiovascular, influențând pozitiv parametrii reologici ai sangelui, reglează tensiunea arterială;

  ✔ contribuie la normalizarea colesterolului și trigliceridelor din sânge, la reechilibrarea raportului dintre colesterolul rău (LDL) și colesterolul bun (HDL);

  ✔ posedă proprietăți imunostimulante complexe și antioxidante;

  ✔  rol important în dezvoltarea sistemului nervos și imunitar la copii;

  ✔  îmbunătățește funcțiile cognitive, de concentrare și memorare, contribuie la dezvoltarea retinei și susține funcția vizuală la copii;

  ✔ favorizează dezvoltarea normală și armonioasă a scheletului la copii;

  ✔ stimulează regenerarea țesuturilor și reepitelizarea mucoaselor;

  ✔  efect benefic în tulburările funcționale ale tractului respirator;

  ✔ contribuie la redobândirea bunei dispoziții, a senzației de bine și de echilibrare a efectelor negative ale stresului și tendința de reacții violente;

  ✔  influențează pozitiv tonusul general.

   

  Produsul este bine tolerat, fără contraindicații semnalate până acum la dozele și ritmul de administrare recomandate.

  În sarcină, perioada de alaptare, administrarea concomitent cu anticoagulante (cumarinice, aspirină, antiagregante plachetare), la copii până la varsta de 3 ani este necesara recomandarea specialistului.

  Sporadic pot să apară unele tulburări gastrointestinale nedorite (greață, eructații cu miros de pește, diaree).

  La apariția unor efecte nedorite se intrerupe administrarea produsului și se recomandă consultarea medicului sau a farmacistului.

   

   

  Instrucțiuni de utilizare:

  Copii 3 - 7 ani: câte 2-3 capsule de 300 mg de 2 ori pe zi, după mesele principale sau la recomandarea specialistului.

  Copii peste 7 ani: 2-4 capsule de 300 mg de 3 ori pe zi, după mesele principale sau la recomandarea specialistului.

  Administrarea se poate face permanent sau în cure prelungite. 

  Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

   

  Prezentare: cutie cu flacon de polietilenă cu bușon cu sigiliu și silicagel, conținând 60 capsule moi, respectiv 40 capsule moi x 900mg și recomandări de utilizare.

  Condiții de păstrare:

  A se păstra la temperatura camerei (15-25°C), ferit de umiditate și lumină, în ambalajul original ! A nu se depași doza recomandată pentru consumul zilnic ! A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj !

  A nu se lasa la îndemâna și vederea copiilor mici!

  Produsul NU conține lactoză !

  Recenzii

  Scrieti propria recenzie
  Recenzati:Ulei de peste pentru copii 60 cp moi Hofigal

  Disclaimer

  *Oferte valabile în limita stocului disponibil!
  * Biosano.ro nu susține existența alimentelor minune. Produsele prezentate pe site sunt eficiente doar atunci când sunt integrate într-un stil de viață sănătos, iar suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată. Mai mult ...
  * Rețineți că doar un stil de viață sănătos și o dietă echilibrată asigură buna funcționare a organismului și vă va ajuta să vă mențineți în formă.
  * De asemenea, toate informațiile din site sunt publicate cu rol informativ și nu trebuie să înlocuiască sfaturile, prescripțiile medicului sau a specialistului în nutriție. De aceea, înainte de a achiziționa suplimente alimentare, sfătuiți-vă cu medicul dumneavoastră.
  * Țineți cont că suntem diferiți, iar efectele unui produs, pot varia de la o persoană la alta în funcție de stilul de viață, metabolism, stare de sănătate, vârstă și alți factori.
  * Vă încurajăm să trăiți sănătos, să adoptați un stil de viață armonios, cu o dietă bogată în fructe și legume proaspete, cu activitate fizică și atitudine pozitivă. Cu siguranță rezultatele eforturilor dumneavostră de menținere a sănătății vor da roade.

  Sus
  Contact