Stil de viata sanatos

Ulei din samburi de struguri pentru sanatate si frumuseste

     Uleiul din sâmburi de struguri este foarte benefic pentru sanatate si are un gust interesant. Poate fi folosit si ca produs cosmetic pentru îngrijirea pielii si a parului. Proprietatile uleiului din sâmburi de struguri sunt cunoscute de foarte mult timp, însa noi le-am redescoperit recent.

     Pentru cei interesati de un stil de viata sanatos, introducerea uleiului din sâmburi de struguri în dieta este un lucru esential. De ce? Semintele de struguri din care se realizeaza uleiul sunt adevarate capsule de sanatate. Acest ulei contine o cantitate mari de grasimi nesaturate si foarte putine grasimi saturate. Se spune ca uleiul din sâmburi de struguri este medicament împotriva aterosclerozei si a bolilor de inima.

     Semintele de struguri reduc nivelul de colesterol „rau” din sânge. Acest lucru se datoreaza continutului de acid linoileic, de care corpul nostru are nevoie pentru a functiona în mod corespunzator.

     Uleiul din sâmburi de struguri – cosmetic natural?

     Cu siguranta! Uleiul este bogat în vitamina K, care contribuie la coagularea sângelui, previne hemoragiile si întareste vasele de sânge. De asemenea, are proprietati antifungice si antibacteriene. Se recomanda persoanele care au vasele capilare sensibile si probleme cu roseata pielii.

     Uleiul din sâmburi de struguri este bogat în vitamina E, numita si vitamina tineretii! Aceasta ne ajuta sa ne pastram tineretea pielii pentru mai mult timp. De asemenea, este unul dintre cei mai puternici antioxidanti.

     Utilizare:

  • Ca produs cosmetic
  • Pentru masaj
  • Pentru baie
  • La gatitit:

–          în salate

–          la prajit

–          la copt

 

ulei din samburi de struguri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *